Koktajl z roszponki i masła orzechowego

Mam nadmiar roszponki więc postanowiłam wykorzystać ją do zrobienia koktajlu.
Pierwszy raz użyłam jej właśnie w ten sposób, ale już wiem, że nie ostatni. Wyszło pysznie i oczywiście, jak zawsze zdrowo.

 

 

20160315_174705

Składniki:

– garść roszponki

– banan

– 2 kiwi

– łyżka czubata masła orzechowego  (u mnie bez soli i oleju)

– pół szklanki zielonej kawy

 

 

Standardowo wszystko razem blendujemy i posypujemy migdałami i wiórkami kokosowymi.

 

Smacznego!

 

 

Reklamy

2 thoughts on “Koktajl z roszponki i masła orzechowego

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s